РОЗВИТОК ТВОРЧОГО МИСЛЕННЯ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кіндей, Леся Григорівна; Нікітіна, Олена Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано значущість цілеспрямованої роботи вихователя закладу дошкільної освіти з розвитку мовлення й мислення дітей старшого дошкільного віку; представлено систему сучасних дієвих методичних прийомів для розв’язання окресленої проблеми; витлумачено поняття «творче мислення».