СТАНОВЛЕННЯ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ ДІТЕЙ І МОЛОДІ В ПОЛЬЩІ - Черкасов, Володимир Федорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті узагальнено досвід становлення і розвитку теорії і практики загальної музичної освіти в Польщі. Проаналізовано концепції та підходи до викладання музики і проведення позакласної роботи з музично-естетичного виховання в масових загальноосвітніх школах. Досліджено запровадження різних видів діяльності на уроках та їх вплив на всебічний розвиток особистості.