МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА З СІМ’ЯМИ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ З ПОРУШЕННЯМ АУТИЧНОГО СПЕКТРУ - Колодійчук, Юлія Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкривається сутність соціальної роботи з дітьми, які мають порушення аутичного спектру. Зокрема, висвітлено мету, специфіку, завдання та форми соціальної роботи з ними. Схарактеризовано етапи роботи соціального працівника з означеною категорією дітей. Розроблено методичні рекомендації щодо вдосконалення роботи соціального працівника сім’ями, які виховують дітей з порушенням аутичного спектру.