НАУКОВО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ (1991–2014 рр.) - Костенко, Лариса Давидівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті, на основі історико-педагогічного аналізу, розкрито особливості науково-методичного забезпечення позашкільної освіти України в історичний період з 1991 по 2014 рр. Науково-методичне забезпечення позашкільної освіти розглядається автором як система організаційних заходів, що передбачає наявність необхідних наукових і методичних матеріалів. У публікації розглядається мета науково-методичного забезпечення позашкільної освіти. Автором розкрито зміст науково-методичного забезпечення позашкільної освіти та його напрями. Звертається увага на основні форми науково-методичного забезпечення позашкільної освіти.