СУЧАСНИ ЗМІНИ У ВИКЛАДАННІ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Смірнова, Ліна Леонідівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано сучасні зміни в викладанні англійської мови в контексті глобалізації, локалізації та міждисциплінарної співпраці. Стаття узагальнює та уточнює новітні підходи до викладання англійської мови. Такі питання, як розвиток навичок, що створюють студентів ХХІ століття, наділених потужними освітніми ресурсами; персоналізація навчання; освіта громадян світу та змішане навчання підкреслюються та аналізуються з точки зору практичного досвіду, заснованого на використанні освітнього контенту від Пірсон, міжнародної освітньої британської компанії.