ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ В КОНТЕКСТІ ЗАВДАНЬ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ - Уличний, Ігор Любомирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено психолого-педагогічний супровід професійної орієнтації в контексті завдань Нової української школи. Розглянуто механізми професійного самовизначення та формування потенціалу професійного самовдосконалення старшокласників у контексті трансформаційних процесів на ринку праці в цифровій економіці.