ПОРТФОЛІО ЯК ФОРМА ОЦІНЮВАННЯ НАЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ МАГІСТРІВ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В ДОСВІДІ США - Фаст, Аліна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються особливості моніторингу навчальних досягнень студентів-магістрів в галузі публічного адміністрування в американських університетах. Ефективною формою оцінювання результатів навчання магістрів публічного адміністрування є портфоліо. Описано структуру портфоліо, його нові можливості, вили (демонстраційне професійного зростання, інструментальне). З’ясовано загальні принципи, характерні для об’єктивного оцінювання навчальних досягнень студентів-магістрів.