МЕТОДОЛОГІЯ ПРОФЕСІЙНОІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ В ГАЛУЗІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ - Дзюба, Маргарита Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються методологічні основи професійної підготовки бакалаврів в галузі міжнародних відносин у Великій Британії. Проаналізовано основні поняття професійної підготовки на основі особистісно-орієнтованого навчання.