МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ДО ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ З ДІТЬМИ З ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ СІМЕЙ - Незамай, Мар’яна Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано модель формування готовності майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти до педагогічної взаємодії з дітьми з внутрішньо переміщених сімей; розкрито основні її блоки, а саме: цільовий, теоретико-методологічний, змістово-технологічний та діагностико-результативний; описано структурні компоненти означених блоків; окреслено педагогічні умови формування готовності майбутнього педагога ЗДО до педагогічної взаємодії з дітьми з сімей ВПО.