РЕАЛІЗАЦІЯ НОВИХ ПРАКТИК ФОРМУВАННЯ АУДИТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НА ЗАНЯТТЯХ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ЯК ДРУГОЇ ІНОЗЕМНОЇ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Гребінник, Людмила Василівна; Буленок, Світлана Миколаївна; Коваленко, Лариса Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті проаналізовано найголовніші теоретичні обґрунтування та систематизовано підходи до навчання аудіюванню у вітчизняній та зарубіжній дидактиці, а також запропоновано власне бачення організації роботи з навчання слуханню у рамах дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (німецької)» у закладі вищої освіти.