СИСТЕМА ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ В УГОРЩИН - Черкасов, Володимир Федорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено та узагальнено досвід музичного виховання учнів в загальноосвітніх школах Угорської Республіки, виділено основні тенденції та підходи стосовно наповненості змісту уроків та позакласних форм роботи з учнями різних вікових груп, музично-естетичного виховання засобами музичного мистецтва та формування загальноєвропейських та національних цінностей.