ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ МУЗИЧНИХ ІНСТРУМЕНТІВ В ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Клюєва, Сніжана Дмитрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкриваються основні особливості і переваги вивчення електронних музичних інструментів в професійній підготовці майбутніх учителя музики, які надають йому більше можливостей вдосконалення своїй професіональній діяльності.