ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ДО ДИРИГЕНТСЬКО-ХОРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Кокарева, Елеонора Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У даній статті висвітлюється проблема формування готовності майбутніх учителів музичного мистецтва до диригентсько-хорової діяльності. В сучасній вітчизняній системі педагогічної освіти актуальним є питання підвищення рівня фахової підготовки майбутніх учителів, зокрема вчителів музичного мистецтва. Важливою складовою зазначеної підготовки є диригентсько-хорова підготовка, оскільки майбутній вчитель музичного мистецтва в процесі cпівацької діяльності на уроках виконує роль хормейстера.