РОЗВИТОК МЕТОДОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА - Кравцов, Віталій Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена дослідженню інтерпретації сутності та змісту, а також – методики формування та розвитку методологічної культури майбутнього соціального працівника. Головна увага приділена аналізу теоретичних підходів до визначення сутності та змісту методологічної культури майбутнього соціального працівника. Було акцентовано увагу на аналізі культурологічного підходу у професійній підготовці майбутніх соціальних працівників, встановлено змістовні зв’язки методологічної культури з іншими професійно важливими характеристиками соціального працівника.