МОДЕРНІЗАЦІЯ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Михалюк, Алла Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена проблемі удосконалення інструментально-виконавської підготовки студентів факультетів мистецтв педагогічних університетів як важливої складової професійного становлення майбутніх учителів музичного мистецтва. Проаналізовано сучасний стан досліджуваної проблеми в науковій літературі вітчизняних та зарубіжних авторів.