ДО ПИТАННЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ХОРМЕЙСТЕРСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Осадча, Тетяна Всеволодівна; Левицька, Ірина Миколаївна; Клубкова, Світлана Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено теоретико-методичний аналіз проблеми вдосконалення хормейстерської підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва як важливого аспекту їх майбутньої професійної діяльності. Розкрито особливості роботи над хоровим твором зокрема, автори висвітлюють позиції вчених щодо означеного питання.