КОМУНІКАТИВНИЙ ПРОСТІР НАВЧАЛЬНОГО ХОРОВОГО КОЛЕКТИВУ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Раструба, Тетяна Віталіївна; Дорохіна, Любов Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито особливості комунікативного простору навчального хорового колективу. Увага акцентується на творчій взаємодії хорового колективу та студента-диригента в рамках комунікативно-творчого процесу. Досліджено здібності студентів, за допомогою яких дана взаємодія переростає у художньо-творче співробітництво.