ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ЖАНРУ НАРОДНОЇ ПІСНІ У СУЧАСНОМУ НАПРАВЛЕННІ СИМФО-РОК - Цюряк, Ірина Олександрівна; Борисенко, Наталія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Популяризація народної пісні у сучасному направленні симфо-рок – альтернативний елемент музичної культури, який варто використовувати: як інструмент соціального конструювання; метод впливу на масову свідомість і цікавий інноваційний підхід (під час опанування студентами дисциплін: «Народна музична творчість (тема: «Сучасна світова НМТ»)», «Основний музичний інструмент» та під час проходження навчальної концертно-педагогічної практики).