КОГНІТИВНИЙ КОМПОНЕНТ ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ СПОРТИВНО-ХОРЕОГРАФІЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Гончаренко, Іван Сергійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті обґрунтовано важливість формування професійної культури майбутнього вчителя спортивно-хореографічних дисциплін. Дано визначення поняттю професійна культура, визначено особливі риси цього поняття. Висвітлено когнітивний компонент професійної культури вчителя спортивно-хореографічних дисциплін, його структура та сутність.