ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОГОДОСВІДУ МАЙБУТНЬОГО АРТИСТА ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Римар, Ірина Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено проблему формування комунікативного досвіду майбутнього артиста інструментального ансамблю. Проаналізовано сутність понять «досвід», «комунікативний досвід», «інструментальний ансамбль», «музичний діалог». Поняття досвіду розглянуто з точки зору різних наукових галузей: філософії, історії, праксеології, психології та педагогіки.