ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МІКРОСТРУКТУРНОГО ВИКОНАВСЬКОГО ІНТОНУВАННЯ МЕЛОДІЇ В АСПЕКТІ ЯМБІЧНОГО ФРАЗУВАННЯ - Ярошенко, Олена Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються теоретичні засади мікроструктурного виконавського інтонування мелодії в ракурсі вагомості ямбічного інтонування як фактора пошуку закономірностей усвідомленого нюансування та відповідності логіки виконавських намірів і дій мікроструктурній логіці мелодичних ліній.