ДИДАКТИКО-МЕТОДИЧНИЙ СУПРОВІД ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ГРУПАХ РАННЬОГО ВІКУ - Гавриш, Наталія Василівна; Рагозіна, Вікторія Валентинівна; Васильєва, Світлана Андріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Представлено розроблений авторами дидактико-методичний супровід процесу становлення і розвитку дитини раннього віку і його апробацію у групах раннього віку ЗДО. Схарактеризовано такі засоби як ігрове поле, набірне полотно, коректурні таблиці, дидактична рамка), а також засоби у організації рухової (динамічні конструкції, маркери, гаджети) і образотворчої діяльності (спеціально дібрані художні твори, картина-пазл, картини з кубиків). Результати апробації засобів засвідчують збільшення розвивальних можливостей у проведенні різних видів дитячої активності у індивідуальному, груповому і загальногруповому форматах.