ВИКОРИСТАННЯ ІНФОГРАФІКИ ДЛЯ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО КОНТЕНТУ В ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Клепар, Марія Василівна; Кузнєцова, Катерина Сергіївна; Нич, Оксана Богданівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті узагальнено історію розвитку інфографіки, сформовано робоче визначення інфографіки, охарактеризовано її можливості та труднощі використання в освітньому процесі, обґрунтовано етапи створення якісної інфографіки та проаналізовано наявні комп’ютерні засоби та Інтернет-ресурси для створення інфографіки.