ПІДГОТОВКА ВИХОВАТЕЛІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ЗДОРОВ’ЗБЕРЕЖУВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАСОБАМИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Кузьмінський, Анатолій Іванович; Чичук, Антоніна Петрівна; Кучай, Олександр Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті йдеться про важливість упровадження здоров’язбережувальних технологій засобами фізичної культури у закладах дошкільної освіти. Розкривається суть підготовки вихователя закладу дошкільної освіти до реалізації здоров’язбережувальних технологій і формування у дітей здорового способу життя засобами фізичної культури.