МУЗИЧНО-КРАЄЗНАВЧИЙ КОМПОНЕНТ ЯК СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ МУЗИЧНО-ОСВІТНЬОГО І МИСТЕЦЬКОГО СПРЯМУВАННЯ - Вишпінська, Ярина Маноліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто проблему підготовки майбутніх фахівців музично-освітнього і мистецького спрямування через механізм включення музично-краєзнавчого компоненту у систему навчальних дисциплін і діяльності художньо-мистецьких колективів кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.