МОТИВАЦІЯ ДО НАВЧАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА: ЗМІСТ І СТРУКТУРА - Глазунова, Ірина Кимівна; Цюй, Ге (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано блочну структуру мотивації майбутніх учителів музичного мистецтва до навчально-виконавської діяльності. Розкрито зміст потребового та цільового блоків. Конкретизовано значення потреб, інтересів, психологічної установки та психологічної готовності студентів до набуття професійної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва як необхідних кроків для формування вектору особистісної спрямованості, що відображує мотивацію до навчально-виконавської діяльності.