ФОРМУВАННЯ ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Дітковська, Леся Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Цифрові технології відіграють все більшу роль у професійному та особистому житті громадян України, кардинально змінюють і продовжують змінювати сучасний світ. Висвітлено практичні аспекти формування цифрової компетентності у процесі підготовки майбутніх соціальних працівників. Визначено, що вагомою передумовою формування цифрової компетентності майбутніх соціальних працівників є готовність та вміння їх використовувати у професійній діяльності та особистому житті.