ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ АГРАРНОЇ ГАЛУЗІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Хрик, Василь Михайлович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано різні підходи й погляди щодо активізація діяльності у напрямі підготовки майбутніх фахівців аграрної галузі. Розкрито, що в умовах реформування аграрної освіти великого прикладного значення набуває взаємодія з потенційним роботодавцем.