КОНЦЕПТУАЛЬНІ ТЕОРЕТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ НА НЕМОВНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ - Черньонков, Ярослав Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Це дослідження було проведено для визначення, окреслення основних теоретичних характеристик понять «дистанційна освіта», «дистанційне навчання іноземної мови на немовних факультетах» у закладах вищої освіти. Автором було досліджено, проаналізовано провідну роль та концептуальний вплив дистанційної освіти у підготовці майбутніх високваліфікованих професіоналів у різних галузях на немовних факультетах.