ФОРМУВАННЯ СОЦІОЛІНГВІСТИНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРАВА В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Аркушина, Юлія Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто та проаналізовано зміст поглядів вітчизняних та закордонних вчених на визначення сутності процесу формування соціолінгвістичної компетентності у майбутніх фахівців юридичних спеціальностей в закладах вищої педагогічної освіти. Коротко розглянута сутність та зміст професійної компетентності.