БІЛІНГВАЛЬНЕ НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН - Плющ, Валентина Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Статтю присвячено проблемі вдосконалення підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін шляхом впровадження білінгвального навчання як наслідку інтернаціоналізації та глобалізації. На основі вивчення науково-педагогічної та методичної літератури проведено ретроспективний аналіз поняття «білінгвальне навчання», розкрито методичні особливості ефективного впровадження білінгвального навчання майбутніх учителів природничих дисциплін