ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ - Кириченко, Римма Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано основні теоретичні підходи та наукові погляди на розвиток комунікативної культури майбутніх педагогів, розкрито зміст понять даної проблематики. Розглянуто педагогічні та психологічні умови, які сприятимуть формуванню та розвитку комунікативної культури студентів. Визначено необхідність розробки і реалізації проєктів розвитку комунікативної культури майбутніх фахівців.