МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЦИФРОВОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ПРИ НАВЧАННІ ІНТЕГРОВАНОГО КУРСУ « ПРИРОДНИЧИХ НАУК» - Чередник, Діана Степанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються особливості використання цифрової лабораторії у вивченні майбутніми вчителями природничих наук. Зазначенно про вплив їх використання на якість навчального процесу інтегрованого курсу «Природничі науки» . Наведено факти на користь використання цифрової лабораторії в освітньому процесі.