ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ ТРВЗ-ПЕДАГОГІКИ - Котелянець, Юлія Сергіївна; Нікітіна, Олена Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано особливості організації та проведення уроку англійської мови в початковій школі з урахуванням концептуальних положень НУШ. Акцентовано увагу на важливості впровадження сучасних освітніх технологій, які сприяють формуванню іншомовної компетентності молодших школярів. Описано практичні прийоми ТРВЗ-педагогіки, технології розвитку критичного мислення та прийомом організації роботи з розвитку критичного мислення за Таксономією Блума.