ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЕТЕНТІСНОГО ПІДХОДУ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Лісовська, Раїса Костянтинівна; Ричка, Тетяна Іванівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Статтю присвячено розкриттю сутності компетентнісного підходу та теоретичним засадам його реалізації в навчально-виховному процесі. Акцентовано увагу на необхідності та перевагах впровадження компетентісного підходу в умовах модернізації системи вищої освіти, яка сприяє підготовці майбутніх фахівців на рівні міжнародних стандартів та реалізації концепції гуманістичної освіти.