ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Шахіна, Ірина Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Висвітлено основні ідеї та проблеми використання інноваційних технологій у підготовці вчителя комп’ютерних технологій. Розглянуто переваги і недоліки їх упровадження. Проаналізовано попередні дослідження питання використання інноваційних технологій у професійній підготовці майбутнього вчителя. Показано основні можливості використання ІКТ, а саме використання соціальних мережевих сервісів у професійній підготовці майбутнього вчителя комп’ютерних технологій.