ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ ЗМІСТОВОГО КОМПОНЕНТУ РОБОЧИХ ПРОГРАМ З МОРСЬКОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Мороз, Олена Леонідівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті виокремлюються ключові принципи формування змістового компоненту робочих навчальних програм з англійської мови професійного спрямування (на прикладі дисципліни «Морська англійська мова»). Стверджується, що саме від якісного навчально-методичного супроводу та від належного відбору змісту навчання з дисципліни залежатиме відповідність фахової підготовки здобувача вищої освіти базовим вимогам роботодавців, а отже і їх конкурентоспроможність на ринку праці.