ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ У МУЗИЧНІЙ КУЛЬТУРІ - Негребецька, Ольга Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено сучасні педагогічні технології, умови їх ефективного застосування, реалізація особистісно орієнтованого підходу в навчально-виховному процесі. Створення особистісно орієнтованого середовища навчання, системної розробки адекватних педагогічних технологій навчання і впровадження дидактичного і методичного забезпечення сприяють, на нашу думку, ефективному формуванню музичної культури у майбутніх учителів музики.