ОСОБЛИВОСТІ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Шаманська, Олена Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У теперішніх умовах стрімкі зміни, які відбуваються в суспільстві, сприяють процесу уявлення та сприйняття традиційної освіти. При цьому, важливою умовою розвитку економіки є саме неперервна освіта. В той же час, досить важливою проблемою майбутнього спеціаліста є постійне опанування нових знань, особистісний розвиток, професійне зростання, а також вдосконалення протягом життя.