ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРАВА - Аркушина, Юлія Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто та коротко проаналізовано зміст та сутність поняття «компетентність» та «компетенція». Наведені наукові погляди щодо процесу формування іншомовної комунікативної компетентності у майбутніх фахівців права. Коротко розглянуто психологічні особливості особистості, які сприяють формуванню мотиваційно-вольової сторони в процесі вивчення іноземних мов, а також вплив таких мов та іноземної культури на професійну підготовку майбутніх фахівців права.