ПРОБЛЕМА ВИКОРИСТАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВИЩОЇ ШКОЛИ У ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Вiзавер, Вiкторiя Арпадiвна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
На основі опрацювання психолого-педагогічних досліджень з’ясовано проблему використання здоров’язбережувальних технологій в освітньому процесі вищої школи. За рівнем здоров’я світової спільноти виділено шість рівнів, які структуровані за кількісною ознакою – від окремого індивіда до людства в цілому.