СПЕЦКУРС З РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-МУЗИКАНТІВ - Лобода, Ольга Євгеніївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті запропоновано спецкурс з розвитку інтелектуально-творчих здібностей майбутніх педагогів-музикантів у процесі професійної підготовки. Розкрито зміст педагогічних умов розвитку інтелектуально-творчих здібностей майбутніх фахівців, з-поміж яких: вплив освітнього середовища на інтелектуально-творчий розвиток особистості майбутнього фахівця; інтерактивні музично-педагогічні технології та інноваційні методи навчання; самостійна робота як чинник особистісної зорієнтованості розвитку інтелектуально-творчих здібностей майбутніх педагогів-музикантів.