ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ІНСТРУМЕНТАЛІСТА-ВИКОНАВЦЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Ляшенко, Ольга Дмитрівна; Бутенко, Тетяна Максимівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено проблему формування й розвитку особистості у філософському та психолого-педагогічному аспектах. Визначено принципи формування творчої особистості майбутнього інструменталіста-виконавця. Запропоновано методи творчого розвитку майбутнього інструменталіста-виконавця. Визначено основні форми фахової підготовки, які забезпечують творчий розвиток студента-інструменталіста у вищій школі.