МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТА-ВОКАЛІСТА НА ЗАНЯТТЯХ З СОЛЬНОГО СПІВУ. - Бітько, Наталія Георгіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті досліджено один із аспектів фахової підготовки майбутніх артистів-вокалістів та викладачів сольного співу в системі університетської освіти. Проаналізовано накопичений у цій сфері науково-педагогічний, вокально-методичний і практичний досвід. З’ясовано, що наукового обґрунтування потребують методи роботи студентів над вокальними творами, які сприяють ефективному формуванню фахових компетентностей.