РОЗВИТОК ГРАФІЧНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА НА ЗАНЯТТЯХ З КУРСУ «ПЕРСПЕКТИВА» - Дереновська, Олександра Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядається процес розвитку графічних умінь майбутніх фахівців образотворчого мистецтва на заняттях з «Перспективи», як такий, що забезпечує цілісність професійної підготовки. На основі аналізу науково-педагогічних та дисертаційних досліджень конкретизовано поняття «графічні вміння». Акцентується увага на меті, основних завданнях та змістових аспектах навчальної дисципліни «Перспектива», що є визначальним у розвитку графічних умінь майбутніх фахівців образотворчого мистецтва.