РОЗВИТОК НАВИЧОК ЕМОЦІЙНОЇ САМОРЕГУЛЯЦІЇ У СТУДЕНТІВ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У ХОДІ ЇХ ФАХОВОЇ ВОКАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ - Прядко, Олена Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті висвітлюються питання фахової підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва, аналізуються проблеми розвитку емоційного саморегулювання студентів в ході їх фахової вокальної підготовки, розглядається специфіка адаптування студентів до емоціогенних умов публічного виступу.