ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ МОВИ МАЙБУТНІМИ ПЕДАГОГАМИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Русакова, Ольга Валеріївна; Волощук, Галина Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті розглянуто інноваційні підходи до вивчення української мови в режимі дистанційного навчання майбутніми вчителями початкових класів, що важливо для їхнього професійного становлення, визначено поняття «інформаційно-комунікаційні технології», проаналізовано ті з них, які сприяють ефективному засвоєнню державної мови відповідно до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта.