РОЗВИТОК КОГНІТИВНО-ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СФЕРИ СУБ’ЄКТІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЗОРІЄНТОВАНИХ НА ОПАНУВАННЯ ВМІНЬ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Сігетій, Ігор Петрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
Показано розвиток когнітивно-інтелектуальної сфери суб’єктів педагогічної діяльності, зорієнтованих на опанування вмінь застосування інформаційно-управлінського менеджменту. Виокремлено підходи, засновані на стимулюванні слухачів до самостійного пошуку способів, форм і варіантів розв’язання завдань. Наголошено на складниках ефективної роботи групи які є такі: природний і відвертий характер комунікацій; спрямованість діяльності на вирішення поставлених цілей і завдань шляхом співпраці; рухливість ролей і регламентів роботи; максимальне використання здібностей членів групи; готовність до самовдосконалення, вияв ініціативи, прагнення до нового; рівнозначна відповідальність за виконану роботу.