ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ЛІСОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДИКИ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ - Хрик, Василь Михайлович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У процесі підготовки майбутніх фахівців лісової галузі особлива увага в умовах переходу до дистанційного та змішаного навчання відводиться практичному навчанню. Фахова підготовка фахівців лісового господарства в Україні залишається актуальним питанням сьогодення. Це зумовлено потребою в кадрах, які могли б професійно вирішувати сучасні проблеми лісогосподарської галузі. Тому було здійснено експериментальну перевірку впливу методики виробничих ситуацій на підвищення рівня засвоєнням знань здобувачами Білоцерківського національного аграрного університету.