ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ЛОГІСТИЧНИХ СИСТЕМ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ - Созонюк, Ольга Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Вихід України на світовий економічний, політичний, освітній ринок вимагає реорганізації національних галузей діяльності людини. Щоб залишатись конкурентоспроможними, надавати якісні послуги, виробляти якісну продукцію вітчизняне середовище має наслідувати принципів інтеграції, глобалізації, імплементації електронного бізнесу на базі інтернет-технологій. Це є концептуальним підґрунтям виникнення нової парадигми розвитку всіх сфер, які нині пропонуються. Дослідження доводить, що професійна освіта є стратегічним концептом росту економіки як окремої країни, так і всього світу загалом, тому що її основу складає механізм надання послуг, від ефективної роботи якого залежить процвітання від окремого підприємства до цілої системи.В статті актуалізовано значення логістичної системи, її проектування та реінжиніринг для сфери обслуговування, яка нині є одним з рентабельних видів господарської діяльності. Зазначено структуру та процес проектування логістичних систем.